Je bekijkt de reis...

a
A
3 september 2015 19:58 | Door: Anneke en Ruud
Hoi,
Leuk de ontmoeting met jullie vrienden! Dat is weer zo'n leuke break! We wensen jullie weer een veilige fietstocht, lfs. Ruud en Anneke.
3 september 2015 22:46 | Door: Joyce
Hallo fietsmonsters,
Is het er nog zo warm? Ik was er 14 juli en toen was het 35 graden. Leuk idee dat jullie daar nu ook rondrijden....Veel plezier! Groetjes!
4 september 2015 10:29 | Door: Tine en Kees
Hadden we de kwartaalclub bijeenkomst toch daar op de Ponte Vecchia kunnen houden !
Overigens, de beschrijvingen van de laatste week komen ons bekend voor, wij hebben daar ook gefietst, zoals bv langs de Adige. Goede reis verder en ... Rome komt al aardig in het zicht toch ?
Groetjes, Tine en Kees
4 september 2015 13:08 | Door: Bernadette
Hallo u4.
Ik weet zeker dat jullie van Florence hebben genoten. Ook nog op het plein gezeten bij het beeld David. Ook wij hebben mooi weer. Zitten aan de Cèze op Sabliere. De voorspellingen voor Normandië en Bretagne waren van dien aard dat we naar het zuiden zijn gespeerd.
Nog veel plezier en groetjes van ons.
4 september 2015 19:42 | Door: Hans en Anneke
Hallo fietsers, wat was het bijzonder om jullie, Ruud en Annemieke, daar op de beroemde brug, te treffen!! Heerlijk onder het genot van een voortreffelijke lunch onze wederzijdse ervaringen uit gewisseld.
Hartelijke groeten van H&A.
5 september 2015 15:08 | Door: Jaap en Margrit
Bedankt voor jullie mooie verhalen.Wat een belevenissen.Hebben ze net allemaal gelezen.
Wij zijn gisteren thuis gekomen en hebben van de cruise genoten.Een hele weersomslag van
het zonnige Venetie naar het herfstachtige Castricum. Voor ons was Rome een mooie ervaring
wij waren niet de enige toeristen het was zo druk dat we de St Pieter hebben overgeslagen.
Heel veel succes met het vervolg van de reis.
Groetjes
Jaap en Margrit